top of page

FAQ

Tilbyder i international forsendelse?

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer til Danmark. For international forsendelse kontakt os direkte på info@stockhagen.com

Derudover tilbyder vi fri retur.

 I Danmark leverer vi med postnord, til privatadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 4-7 hverdage.

Hvordan betaler jeg?

Priserne på stockhagen.com er i danske kroner, som er inkl. moms. Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udgåede varer.

På stockhagen.com er det muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, og American Express uden gebyr.

Du modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter en gennemført ordre. Tjek gerne uønsket post/reklamepost/spamfilter, hvis den ikke er kommet frem.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen er afsendt fra vores lager.

Hvordan returnere jeg en varer?

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os.

Vi tilbyder gratis retur kontakt os hvis du ønsker en retur label. Det anbefales at gemme kviteringen ved indleveringen som dokumentation, såfremt der skulle opstå problemer med din returforsendelse.

Når du sender eller afleverer varen retur, så vedlæg venligst fakturaen, som du fik sammen med varen eller modtog på mail og sæt hak ved de varer, som du ønsker at returnere.

 Bemærk venligst at varen skal sendes retur i ubrugt tilstand, med papirfyld, samt skal pakkes forsvarligt og gerne i samme emballage, som den er modtaget i.

 Hvis der mod forventning er en fejl på den vare du modtager, bedes du gøre opmærksom på dette umiddelbart efter modtagelsen ved at kontakte os på info@stockhagen.com eller på tlf. +45 31 38 42 47.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler som nævnt ovenfor, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Jeg har fortrudt mit køb

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@stockhagen.com.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at du hverken får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af eller hele dit køb.

Hvornår får jeg mine penge retur?

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

 Vi tilbagefører pengene til det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 Vi forbeholder os retten til at tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Stockhagen

Holmens kanal 7. 4.

1060 København K, DK

 

 Bemærk! Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshop.

Har jeg reklamationsret?

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slidtage.

Vi gør opmærksom på, at reklamationsretten ikke dækker almindelig slidtage. Skulle syninger, nitter, ringe og lynlåse således gå i stykker grundet almindelig slidtage vil dette ikke være dækket af reklamationsretten.

Guld- eller sølvtilbehøret på taskerne er en legering og kan med tiden blive slidt. Dette er ikke reklamationsberettiget.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Hvis du ønsker at reklamere over din vare så bedes du kontakte Stockhagen, inden du indsender varen på telefon: 31 38 42 47 eller mail: info@stockhagen.com.

Husk at gemme kvitteringen og sende den med i en eventuel reklamationssituation. Reklamationer uden kvittering afvises.​

Vi bestræber os på at behandle og retursende alle reklamationer inden for 14 dage.

Varen sendes til:  

 

Stockhagen

Holmens kanal 7. 4.

1060 København K, DK

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshop.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page