top of page

Kundeservice

Betalings Metoder

Priserne på stockhagen.com er i danske kroner, som er inkl. moms. Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udgåede varer.

På stockhagen.com er det muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, samt  American Express uden gebyr.
Du modtager en ordrebekræftelse umiddelbart efter en gennemført ordre. Tjek gerne uønsket post/reklamepost/spamfilter, hvis den ikke er kommet frem.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen er afsendt fra vores lager.

Forhandlere

Ønsker du at blive forhandler af Stockhagens produkter så kontakt os på ir@stockhagen.com for at høre mere om mulighederne og processen.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

 

Vi videregiver oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af vores hjemmeside, logistik, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføring. Disse virksomheder er databehandlere og må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. 

Tre af disse databehandlere, Google Analytics v/Google INC, The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp og Facebook, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S Privacy Shield. En kopi af certificeringen af disse tre databehandlere kan findes her:

Google Analytics c/Google LLC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Facebook, INC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

 

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

 

Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens art 6, stk. 1, litraf.

Personoplysningerne registreres hos Stockhagen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på stockhagen.com er E-commerce Manager, Maria Gerhardt.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@stockhagen.com.

Pleje af produkterne

Designer håndtasker i læder skal betragtes som en investering. Når du har investeret i en designerhåndtaske; du vil sikre dig, at det er en vare, der holder i lang tid. Vi anbefaler, at du beskytter din taske med en velrenommeret beskyttelsescreme/behandling. Dette skal anvendes mindst en gang hver anden til tredje måned. Korrekt beskyttelse kan forhindre pletter og fedt i at trænge ind i læderet. Regelmæssig rengøring anbefales også, selvom det kun er en hurtig tørring. For en hurtig tørring er en fugtig klud nok, men lædertasker vil typisk også have brug for en mere grundig rengøring ved hjælp af specialrengøringsprodukter hver 2-3 måneder for at holde dem i topform. Brug aldrig babyservietter, eddike eller andre hjemmemekanismer til rengøring eller fjernelse af pletter. Mange af disse produkter indeholder kemikalier og stoffer i dem, der kan beskadige farven, tørre læderet ud eller skabe en ophobning af fedt i læderet. Brug altid et produkt, der er beregnet til brug på materialet, under rengøringen. Opbevar aldrig din læderhåndtaske i direkte sollys i lange perioder. Dette vil beskadige læderet.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page