top of page

Levering & Retur

Levering

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer.

Derudover tilbyder vi fri retur.

I Danmark leverer vi med postnord, til privatadresse og vi bestræber os på at levere alle ordrer indenfor 4-7 hverdage.

Returnering & Bytte Politik

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os.

Vi tilbyder gratis retur. Kontakt os hvis du ønsker en retur label. Det anbefales at gemme kviteringen ved indleveringen som dokumentation, såfremt der skulle opstå problemer med din returforsendelse.

Når du sender eller afleverer varen retur, så vedlæg venligst fakturaen, som du fik sammen med varen eller modtog på mail og sæt hak ved de varer, som du ønsker at returnere.

Bemærk venligst at tasken skal sendes retur i ubrugt tilstand, med papirfyld, samt skal pakkes forsvarligt og gerne i samme emballage, som den er modtaget i.

Hvis der mod forventning er en fejl på den vare du modtager, bedes du gøre opmærksom på dette umiddelbart efter modtagelsen ved at kontakte os på info@stockhagen.com eller på tlf. +45 31 38 42 47.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.​

Vi anbefaler som nævnt ovenfor, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page